Descarga Libros Gratis

Descargar libros y ebooks (Los mejores libros en formato PDF, EBOOK, etc.)

Buscador de ebooks....

Total de libros encontrados 35 para su búsqueda. Descargue los ebooks y Disfrute!!!
Contes de núvol i mel

Contes de núvol i mel

Autor: Ma Ángeles Salas Moneo , M.a Mercedes Tormo Muñoz

Després d’un quart de segle implicat amb tota il•lusió en el Grup Leo, amb el clar objectiu d’animar a llegir als més joves i de fer-los assaborir el plaer per la lectura, em complau ressenyar aquest llibre dels contes infantils perquè els valors que ens humanitzen estan presents en totes les històries. A través de la comprensió lectora de Contes de núvol i mel es distingeix clarament el bé i el mal en la conducta dels seus protagonistes i es comprèn el funcionament social i els distints rols. Per això, vos recomane la seua lectura, ja que beneficiarà el desenrotllament de la imaginació del xiquet, el sentit de la percepció i la seua sensibilitat. Diego Gila. Coordinador del Grup Leo. Celebrem l’edició d’un llibre de dos autores alacantines, encabotades a destacar valors universals en els seus contes. El podem enquadrar en meravellosos pels personatges (animals que parlen, fades, donyets...) i perquè trasgreden les lleis de la naturalesa, com a elements específics. Tenen com a meta aconseguir la felicitat dels seus semblants, per això, temes com la solidaritat, l’amistat, la justícia, l’amor, el respecte als pares o l’afecte entre germans poblen...

Contes per al desenvolupament emocional des de la teoria del vincle afectiu

Contes per al desenvolupament emocional des de la teoria del vincle afectiu

Autor: Rafa Guerrero , Olga Barroso

Número de Páginas: 164

Vols un desenvolupament emocional sa pels més petits? Fer créixer les capacitats emocionals és imprescindible per arribar a ser una persona segura i feliç, adaptada a un món adult que cada vegada és més difícil i exigent. Amb aquest llibre aprendràs com pots assegurar als nens i nenes els bons tractes imprescindibles per tal que creixin plenament, sense necessitat de fer activitats complexes. Les explicacions teòriques es presenten de forma clara i van acompanyades d'un total de dotze contes. Aquests contes estan amanits amb un grapat de fantasia i t'ajudaran a poder entendre com es desenvolupen els petits saludablement i quin tracte se'ls ha de donar per tal que arribin a ser adults amb èxit. Així mateix, a la part inferior de la primera pàgina del llibre trobaràs el codi d'accés que et permetrà descarregar-te de forma gratuïta els continguts addicionals del llibre a www.editorialsentir.info. Gràcies a una criança responsiva els nens i nenes aprendran a frustrar-se, esforçar-se, avorrir-se, entendre les seves emocions i gestionar-les, així com a valorar les seves fortaleses, reconèixer les seves debilitats, tenir il·lusions, passions i metes. A més,...

Eduardo Arroyo, Institut Valencià d'Art Modern, 5 Febrero - 13 Abril

Eduardo Arroyo, Institut Valencià d'Art Modern, 5 Febrero - 13 Abril

Autor: Eduardo Arroyo

Número de Páginas: 180

La muestra presenta treinta y un cuadros y veintidós esculturas realizadas en los diez últimos años. Arroyo se apropia de la tradición, de los mitos y los emblemas, para contar su propia historia, referida al presente de forma directa o ambigua, a través de metáforas plásticas. En esta ocasión son historias europeas, desde los cuentos de hadas a la patrística, la mística y los iconos de masas.

My Fantastic Stories

My Fantastic Stories

Autor: David Mendoza

Número de Páginas: 284

This work presents short stories as a new bilingual. The author has decided to tales of mystery and intrigue and display the reading public in English and in the same way as done in Castilian. This the author attempts to enter the English-language publishing market. His stories involve the reader in a fog of intrigue, mystery and social psychosis that involves both the strange deaths that describes how the personalities of its protagonists. His great success in other works has allowed him to continue with this type of work of which he is a true master.

Homenatge a César Simón

Homenatge a César Simón

Autor: Antonia Cabanilles , José V. Bañuls , Arcadio López

Número de Páginas: 478
CONTES PLURILINGÜES PER TREBALLAR VALORS I PER A DIES ESPECIALS (Segona edició)

CONTES PLURILINGÜES PER TREBALLAR VALORS I PER A DIES ESPECIALS (Segona edició)

Autor: Pilar Bellés Pitarch

Número de Páginas: 187

Contes en valencia, castella i angles per aquests dies: dia de l'arbre, dia de la pau, dia del pare, dia de la mare, dia del drets de la infancia, dia de les cultures, dia de la Hispanitat, Nadal, Nit de cap d'any, Pasqua, Carnestoltes, Quaresma, "Pancake Day," "April Fools' Day" /dia dels innocents, "Halloween," "May Day," "Guy Fawkes' Night," festes patronals, Santa Caterina i Sant Nicolau, dies de l'Estatut d'Autonomia i de la Constitucio, panellets de Tots Sants, fogueres de Sant Joan, Falles, Moros i Cristians, etc.

Silenci, oblit i preservació de la memòria democràtica

Silenci, oblit i preservació de la memòria democràtica

Autor: Biel Sansano I Belso

Número de Páginas: 218

El volum és fruit de les sessions de treball convocades pel grup d’investigació « Història i poètiques de la memòria (HISPOME) », i aplega una selecció dels treballs debatuts al llarg de tres anys. Amb un caràcter interdisciplinari, integra capítols en català i castellà, que analitzen diferents aspectes relatius a la memòria democràrtica, la seua recuperació i preservació. S’hi poden trobar col·laboracions d’historiadors com José Miguel Santacreu (UA) o Vicent Gabarda (UV), d'experts en literatura com José Vicente Saval (University of Edinburgh) i Virgilio Tortosa (UA), o del teatre, com Isabel Marcillas (UA), historiadors de l’educació com Rafael Sebastià (UA), i de l’anàlisi del discurs com Lluis Quintana (UAB) i d’allò fantàstic, com Alfons Gregori (Uniwesytet im. Adama Mickiewicza). Llocs de memòria, bombardejos de la Legió Còndor, la depuració de l’Escola Normal de Magisteri d’Alacant, el tractament ficcional del final de la II República a Alacant, la reconstrucció dels temples com a propaganda del règim, el Valle de los Caidos, Vázquez Montalbán o Helena Tornero, i el testimoni d’un represaliat del tardofranquisme, són...

Subjecte i creativitat

Subjecte i creativitat

Autor: Jesús Bermúdez , Mary Farrell

Número de Páginas: 272

It collects the lectures and communications of the II Jornades sobre Teoria i Crítica dels Discursos Creatius (II Meeting about Creative Discourse's Theory and Critic). The contributions around this topic were given by Antoni Marí, Lluís Meseguer, Sam Abrams, Josep Maria Fulquet, Enric Satué, Juan Manuel Vera, Marta Conejero, Amparo Hurtado, Maria Oliver, among others.

George Sand. La Dame de Nohant. Les romans châmpetresa

George Sand. La Dame de Nohant. Les romans châmpetresa

Autor: Autors Diversos

Número de Páginas: 495

Esta recopilación de trabajos nos permite conocer mejor el trabajo de la escritora y el alcance de su influencia en el siglo XIX, la cual continúa siendo profunda en siglos posteriores. No es sólo una mujer con vida turbulenta, enamorada de libertad, sino también una gran escritora, consciente de su trabajo, de su valor y quien mide su imagen y domina la lengua, dotando la voz femenina de una resonancia muy particular.

Premsa hispánica i literatura francesa al segle XIX

Premsa hispánica i literatura francesa al segle XIX

Autor: Marta Giné , Yolanda Domínguez

Número de Páginas: 368

Este libro es parte de la colección e-Libro en BiblioBoard.

Realisme i compromís en la narrativa de la postguerra europea

Realisme i compromís en la narrativa de la postguerra europea

Autor: Assumpció Bernal I Giménez , Carme Gregori

Número de Páginas: 512
Amado Nervo y las lectoras del Modernismo

Amado Nervo y las lectoras del Modernismo

Autor: José María Martínez

Número de Páginas: 254

“Hablar de una visión tradicional del modernismo después de estudios fundamentales como los de Ángel Rama, Susana Rotker, Graciela Montaldo, Aníbal González y José María Martínez, entre otros, resulta anacrónico”. Leonel Alvarado, Massey University, Cuadernos Americanos “Al apuntar ese vínculo entre audiencia femenina y la formación textual de la escritura najeriana y los demás modernistas, Martínez abre un espacio original y fructífero para un análisis futuro del género que aún no ha sido adecuadamente explorado dentro de los estudios modernistas”. Andrew Reynolds, West Texas University, Hispanic Journal . “Martínez no contribuye de ninguna forma a la mitologización generalizante y falsa de la obra de Darío sino, al contrario, discute seriamente tanto las debilidades como las cualidades de los diferentes grupos de cuentos darianos”. Guido Rings, Harvard University, Revista de Crítica Literaria Latinoamericana .

Llegendes dels castells del Vallès Oriental

Llegendes dels castells del Vallès Oriental

Autor: Glòria Campoy Collado

Número de Páginas: 284

Encara que el Vallès Oriental no sembli coronat avui per la gran quantitat de fortaleses que ha arribat a tenir, els seus merlets i les seves ruïnes no van deixar mai de generar històries d’àrabs, cavallers, bruixes, monstres i dones d’aigua. Amb el caure de les pedres dels castells també han desaparegut moltes d’aquestes històries, sembrant d’oblit gran part del patrimoni cultural de Catalunya. Aquest llibre és una aportació a la recuperació de la memòria des del seu vessant més lúdic i artístic: el de les llegendes.

SE7

SE7

Autor: Jordi Vilagut Munt

Número de Páginas: 112

El nostre personatge rep un estrany llibre, que ha anat passant per mans i mans durant segles i segles. Vençut l?inicial escepticisme que li provoca el seu contingut, decideix tibar del fil i es troba immers en una història excitant, a la qual no es pot sostreure. Tot gira al voltant d?una enigmàtica xifra, que acaba convertint-se en una obsessió i en el centre de la seva vida. És per això que el protagonista no es rendirà i lluitarà fins al final per treure l?entrellat a tant misteri i esbrinar si, de debò, hi ha un tresor ocult...

COM FER ALUMNES CREATIUS? (2ª edición)

COM FER ALUMNES CREATIUS? (2ª edición)

Autor: Pilar Bellés Pitarch

Número de Páginas: 300

Contes en angles, castella i valencia per a Infantil i Primaria que estimulen la creativitat i, a la la vegada treballen valors actuals. 11 contes per a Infantil 11 contes per a primer cicle 11 contes per a segon cicle 11 contes per a tercer cicle

INéDITS. Revista de creaci— literˆria. NòM 13- Gener 2018

INéDITS. Revista de creaci— literˆria. NòM 13- Gener 2018

Autor: Inédits Revista De Creaci— Literˆria

Número de Páginas: 90

Últimos ebooks y autores buscados