Descarga Libros Gratis

Descargar libros y ebooks (Los mejores libros en formato PDF, EBOOK, etc.)

Buscador de ebooks....

Total de libros encontrados 29 para su búsqueda. Descargue los ebooks y Disfrute!!!
Nåde

Nåde

Autor: Linn Ullmann

Da Johan efter 40 år som kulturjournalist netop er gået på pension, får han konstateret kræft og får at vide, at han har et halvt år tilbage at leve i. Johan vil have sin kone, Mai, til at love at hjælpe ham med at dø, når han selv ikke vil leve mere. Mai, der er børnelæge, vægrer sig i første omgang, men giver ham senere det løfte at hjælpe ham med at dø, når tiden er inde. Men hvornår er den det? Da tidspunktet nærmer sig, ændrer perspektivet sig for både Mai og Johan. For den døende er tiden måske en helt anden. Johan erkender, at livet blot er noget forbigående, mens døden er den kroniske tilstand, der følger efter. Det haster vel ikke så meget?

Sin imagen

Agel Gagel och Voffsen Kloffsen

Autor: Lena Stiessel , Lisbeth Holmberg-thor

Número de Páginas: 26
En ærlig mand II - del 10

En ærlig mand II - del 10

Autor: Lars Kjædegaard

Número de Páginas: 13

Ulla kommer på besøg for at sige tak. Poul møder også Flemming Møller, som desperat leder efter en diagnose. Poul giver ham, det bedste han har. Og måske er det også godt nok? Og endelig ringer Lise. En ærlig mand II er anden sæson af historien om Poul Helweg og livet i hans samtalested, Ærligt nærvær. Poul er ikke bange for at give sin ærlige mening. Til alle der kunne have brug for det.

Strømsvigt 1: Galgebakken

Strømsvigt 1: Galgebakken

Autor: Michéle Simonsen

Número de Páginas: 56

Martin, Jon og Sofie skal råhygge en hel aften, men planen bliver ødelagt. Der er strømsvigt! De trækker lod om, hvem der skal fortælle den første gyserhistorie. Martin vinder. "Så vil jeg fortælle om Galgebakken," siger han. "Om dengang jeg styrtede ned ad bakken og forstyrrede fortiden!" Michéle Simonsen er født og opvokset i Frankrig. Blev uddannet som filmklipper på Institut des Hautes Etudes Cinématographiques i Paris, mens det endnu foregik ved hjælp af saks, lim og barberblade. I 1962 flyttede hun til England og i 1967 til Danmark. Michéle er cand.mag. i fransk og engelsk med speciale i renæssancelitteratur og folkelitteratur, og har været lektor på Københavns Universitet, først på Romansk Institut 1972-1983 og siden på Institut for Folkemindevidenskab, senere omdøbt til Institut for Folkloristik, fra 1983 til 1998. I 2000-2001 gik Michéle på Forfatterskolen for Børnelitteratur (DPU) i 2000-2001.

En ærlig mand II - del 9

En ærlig mand II - del 9

Autor: Lars Kjædegaard

Número de Páginas: 16

Lise inviterer på aftensmad og endnu engang er Fætter Anders med til bords. Men Poul har ingen appetit. En ældre kvinde, Hedvig Knudsen, dukker op i Ærligt nærvær med et problem. For hvad gør hun, når den yngre generation i familien er ældre end hende selv? En ærlig mand II er anden sæson af historien om Poul Helweg og livet i hans samtalested, Ærligt nærvær. Poul er ikke bange for at give sin ærlige mening. Til alle der kunne have brug for det.

En ærlig mand - del 3

En ærlig mand - del 3

Autor: Lars Kjædegaard

Número de Páginas: 27

Efterhånden som 'Ærligt nærvær' vinder indpas i kvarteret, får Pouls virksomhed konsekvenser. Hans ærlige råd er en torn i øjet på kommunens sagsbehandlere og Poul må forsvare sig. Og hvad er der sket med Bili? En ærlig mand er historien om Poul Helweg. Poul er ikke bange for at give sin ærlige mening. Til alle der kunne have brug for det. Lyt med i seriens første 5 afsnit, der bygger på første bog i den danske forfatter Lars Kjædegaards 'Montebello-trilogi', som udkom fra 2006 til 2008.

Últimos ebooks y autores buscados